Wintersport en Zomervakantie

324 appartementen online boekbaar

Wintersport

Appartementen in Flachau

Flachau telt ongeveer 324 appartementen van de in totaal 421 accommodaties die het dorp rijk is. Flachau staat bekend om zijn gastvrije bewoners, levendige après-ski en is erg geliefd bij Nederlandse wintersporters.

Ligging appartementen

Flachau is een sfeervol en langgerekt dorp dat op een hoogte ligt van 830 meter. Langs het hele dorp vertrekken in totaal 7 skiliften waardoor je meestal geen skibus of auto nodig hebt. Ook kun je in veel gevallen de uitlopers van de pistes gebruiken om tot dichtbij je accommodatie te komen. Het kleine maar levendige centrum biedt voldoende winkeltjes, restaurants en après-ski gelegenheden. Wil je de mooie pistes van het naastgelegen Zauchensee, Flachauwinkl of Kleinarl verkennen? In een paar minuten ben je er met de auto of skibus. Op de grote parkeerplaatsen kun je altijd een plekje vinden.

Boek via Chalet.nl

Bekijk het ruime aanbod appartementen op de website van onze partner Chalet.nl. Op hun website vind je meer dan 130 appartementen en vakantiewoningen in Flachau voor je wintersport of zomervakantie.

Bekijk aanbod

Accommodaties via VVV Flachau

Verhuurders in Flachau werken beperkt samen met nederlandse touroperators en wintersportspecialisten. De meeste appartementen kun je daarom vinden via Booking.com of via het centrale boekingssysteem van VVV Flachau.