Fietsen

Wil je meer van de omgeving zien? Dan kun je de Salzburger Sportwelt op twee wielen gaan verkennen. Niet alleen ontspannen, maar ook routes met pittige hoogtes die je hartslag sneller laten kloppen wachten op je. Je bent voortdurend omringd door de prachtige bergen en de spannende torens. 

Mooie fietsroutes rondom Salzburger Sportewelt
Mooie fietsroutes rondom Salzburger Sportewelt

Voor de fietsfanaten staan er meer dan 20 routes te wachten van eenvoudig tot zwaar. Sommige routes zijn een goede training en kosten enige inspanning maar de onvergetelijke impressies maken deze routes zeker de moeite waard.

Met de E-bike

Verken de Salzburger Sportwelt in je eigen tempo op een elektrische fiets. Goed gemarkeerde fietspaden leiden je door de hele regio. Er zijn gezellige cafés en toeristische attracties gelegen langs de weg voor een verfrissende en ontspannen tussenstop.

Om de meer veeleisende routes te ontdekken zonder veel moeite kun je een e-bike in Altenmarkt-Zauchensee, Flachau of Filzmoos huren. Er zijn meer dan 20 speciale tochten die je kunt maken met de e-bike. In de buurt van deze routes vind je de verhuurpunten en e-laadpalen. In Filzmoos en Flachau zijn er ook rondleidingen beschikbaar.