Mountainbikers tussen de bergen

Fiets door het prachtige landschap

Fietsen in Salzburg

Wil je meer van de omgeving zien? Dan kun je de Salzburger Sportwelt op twee wielen gaan verkennen. Niet alleen ontspannen, maar ook routes met pittige hoogtes die je hartslag sneller laten kloppen wachten op je. Je bent voortdurend omringd door de prachtige bergen en de spannende torens.

Fietspark Wals-Siezenheim

Het fietspark heeft verschillende parcours met diverse moeilijkheidsgraden van gemakkelijke tot technisch routes. De paden zijn ontworpen met jumps, drops, kombochten en andere obstakels om de rijvaardigheid en techniek van mountainbikers te kunnen testen. Naast de jumps, drops en kombochten is er ook een pumptrack, een circuit met veel bochten en heuvels, waarbij je door het gebruik van de juiste techniek snelheid kunt genereren zonder te trappen.

Het Wals-Siezenheim fietspark biedt ook faciliteiten zoals mountainbikeverhuur en beschermende uitrusting, een fietsreparatiewerkplaats en een gezellige berghut waar je kunt ontspannen en genieten van een hapje en een drankje.

Fietsverhuur

Huur je fiets bij één van de Intersport bikeshops in Salzburger Sportwelt. Kies uit een mountainbike, e-mountainbike of een e-mountainbike voor kinderen. Vanaf € 40 euro heb je al een fiets met een krachtige motor om de bergen door te fietsen.

Check fietsverhuur prijs

 

Handige links en praktische informatie