Wandelen

Wandelend Salzburger Sportwelt verkennen op mooie zonnige dagen, wie wil dat nou niet!?. Geniet van de wandel- en themaroutes en van de indrukwekkende uitzichten op de bergen. Tijdens je wandeling heb je de mogelijkheid om even te ontspannen en je op te frissen bij een natuurlijk bergmeer. 

Voor jong en oud zijn er mooie wandelingen in Salzburger Sportwelt!
Voor jong en oud zijn er mooie wandelingen in Salzburger Sportwelt!

Salzburgerland kent 1.000 km aan wandelroutes. Ervaar de adembenemende en onvergetelijke uitzichten van de Radstädter Tauern, Dachsteinmassiv, Hochkönig of de Tennen. Met de in de zomer geopende gondels kun je veilig en comfortabel naar de luchtige hoogtes om ten volle te genieten van je wandeling zonder een moeizame klimtocht.

Flachau

Een wijd open dal met langzaam stijgende bergkammen en prachtige bergweiden zorgen voor mooie uitkijkpunten. Flachau heeft een zeer comfortabel en makkelijk wandelgebied met brede, goed bewegwijzerde routes. Maak ontspannende wandelingen op de eenvoudige hoge paden of wandel via de Flori ervaring pad naar de top van de Griessenkareck (1.991m hoogte). Neem een pauze bij de Marbach rivier om te rusten en te genieten van de mooie natuur.  

Wagrain - Kleinarl

Het wandelgebied van Wagrain-Kleinarl trekt wandelaars aan vanwege zijn rustieke berghutten en herbergen, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht evenals de regionale culinaire hoogtepunten. Vergeet niet langs de watervallen en het bergmeer te gaan tijdens je wandeling. Enkele steile hellingen op de wandelroutes in Wagrain en Kleinarl zorgen voor voldoende uitdaging.

Altenmarkt - Zauchensee

Een goede conditie is van belang voor de wandelroutes in Altenmarkt en Zauchensee. Onderweg zie je de mooie Alpen flora. De vier-pieken route is een uitdagende wandelroute van bijna 6 km in het Zauchensee gebied. Op deze route kun je de vier hoogste punten van Salzburger Sportwelt zien en genieten van spectaculaire panoramische uitzichten. 

St. Johann - Alpendorf

De wandelroutes in de buurt van St. Johann nemen je mee langs de beek, een heerlijk verfrissend gevoel. Het uitzicht op de omliggende bergen zijn net zo adembenemend als het verkennen van de bergspleet van Lichtensteinklamm, één van de diepste en langste groeven van de Alpen. 

Arrangementen voorjaar / zomer

8,8

Bischofsmütze (Hotel)

Filzmoos
All inclusive
  • Veel wellness facilitetien
  • Een topkeuze voor de hele familie
  • Fitness/sport faciliteiten
  • In een typisch Oostenrijks dorpje
Bekijk
vanaf € 200 2 pers. 4 dagen all incl.
via TUI