zomer bergen

1000 kilometer wandelplezier

Wandelen

Wandelend Salzburger Sportwelt verkennen op mooie zonnige dagen, wie wil dat nou niet!?. Geniet van de wandel- en themaroutes en van de indrukwekkende uitzichten op de bergen. Tijdens je wandeling heb je de mogelijkheid om even te ontspannen en je op te frissen bij een natuurlijk bergmeer.

Adembenemende en onvergetelijke uitzichten

Salzburgerland kent 1.000 km aan wandelroutes. Ervaar de adembenemende en onvergetelijke uitzichten van de Radstädter Tauern, Dachsteinmassiv, Hochkönig of de Tennen. Met de in de zomer geopende gondels kun je veilig en comfortabel naar de luchtige hoogtes om ten volle te genieten van je wandeling zonder een moeizame klimtocht.

Wagrain - Kleinarl

Het wandelgebied van Wagrain-Kleinarl trekt wandelaars aan vanwege zijn rustieke berghutten en herbergen, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht evenals de regionale culinaire hoogtepunten. Vergeet niet langs de watervallen en het bergmeer te gaan tijdens je wandeling. Enkele steile hellingen op de wandelroutes in Wagrain en Kleinarl zorgen voor voldoende uitdaging.

Flachau zomer

St. Johann - Alpendorf

De wandelroutes in de buurt van St. Johann nemen je mee langs de beek, een heerlijk verfrissend gevoel. Het uitzicht op de omliggende bergen zijn net zo adembenemend als het verkennen van de bergspleet van Lichtensteinklamm, één van de diepste en langste groeven van de Alpen.

zomer wandelen

All inclusive arrangementen

Hotel Wagrainerhof

Flachau
All inclusive
  • Prachtig hotel met moderne kamers
  • Restaurant, bar, zonneterrassen
  • Sauna, infraroodcabine, stoombad
  • Binnenbad, speelruimte, speeltuin
7,7
vanaf423,-
p.p. 4 dagen all inclusive
Bekijk
via TUI

Hotel Bischofsmütze

Filzmoos
All inclusive
  • Veel wellness faciliteiten
  • Een topkeuze voor de hele familie
  • Fitness/sport faciliteiten
  • In een typisch Oostenrijks dorpje
9,1
vanaf603,-
p.p. 5 dagen all inclusive
Bekijk
via TUI
Wandelen in Salzburger Sportwelt
Ontdek de mooiste wandelpaden