Rodelen

Rodelen is plezier voor iedereen. Tijdens je wintersportvakantie in Salzburger Sportwelt mag rodelen met je vrienden of met familie niet ontbreken. Te voet, met de paardenslee of met de bergbanen van de Salzburger Sportwelt kom je aan bij het uitgangspunt van de rodelbaan in het winterlijke Salzburger Sportwelt. De rodelbanen gaan altijd langs gezellige hutten en bungalows.  

Je kunt er super rodelen in Salzburger Sportwelt
Je kunt er super rodelen in Salzburger Sportwelt

In Salzburger Sportwelt zijn er meer dan 10 rodelbanen. In de namiddag of in de avond bieden de vele rodelbanen een sportieve winteractiviteit, die zonder restricties voor iedereen toegankelijk zijn.

Rodelbanen

In Kleinarl vind je de langste natuur rodelbaan, namelijk de Kleinarler Hütte met een lengte van maar liefst 6,5km. In Eben vind je de Reitlehenalm rodelbaan van 5km lang. Bijna alle rodelbanen zijn geheel of gedeeltelijk verlicht. Je kunt in Radstadt met de gondel naar de Sportalm om lekker met de slee af te dalen van de 6km lange (verlichte) rodelbaan Königslehen. Wil je iets meer avontuur tijdens het rodelen? Dan is een 4 km lange rit in de Lucky Flitzer van de Alpine Coaster in Flachau een uitstekend alternatief. In Salzburger Sportwelt is er voor ieder, groot of klein, veel rodelplezier te beleven.