apres-ski

FEEST VIEREN IN AL ZIJN FACETTEN

Van gemoedelijke hutten, tot schirmbar tot discotheek... vier je feestje op je eigen manier

Après-ski

In Flachau weten ze wat feesten is en après-ski wordt hier dan ook groot geschreven! Cafés, schirmbarretjes en disco's zorgen voor een gevarieerd feestprogramma. Tijdens de après-ski kun je nagenieten van de perfecte wintersportdag. Flachau heeft de meest bruisende après in Salzburger Sportwelt. Kijk op www.flachau-wagrain.nl voor meer après-ski.

NR. 1 IN FLACHAU
FLACHAU - Hofgasse 232

Hofstadl

De Hofstadl is dé après-ski tempel van Flachau. Iedere dag om 16:00 uur luiden de klokken van het Hofstadl zodat iedereen weet dat het feest gaat beginnen. Snel zullen zich feestlustige mensen verzamelen om 'richtig party zu machen!' Nee, de Hofstald is geen rustige tent waar je lekker kunt kletsen....

WAGRAIN - Markt 56

Tenne Wagrain

Discotheek Die Tenne Wagrain wordt al decennialang beschouwd als het meest sfeervolle adres in Wagrain / Salzburg.
Er is muziek-dansactie voor iedereen. De Tenne Wagrain is elke dag geopend tot 04:00 om te kunnen genieten van de sfeer en de heerlijke drankjes.

FILZMOOS - Neuberg 152

Happy Filzmoos

Na een intensieve dag skiën is de Happy Alm de juiste plek om de après-ski te ervaren. Elke donderdag is er een karaokeshow waar je aan mee kunt doen. De après-ski is elke dag te beleven tot 18:00 uur.

 

KLEINARL - Dorf 17

K98 Bar

Met de enige echte hits en de traditionele drankjes is de K98 Bar de juiste plek om après-ski te vieren. Elke dag vanaf 15:00 uur begint het feest in de K98 Bar al. Met vriendelijk personeel en een echte après-ski sfeer ben je hier op de juiste plek voor een goed feestje.

ZAUCHENSEE - Zauchensee 16

Schirmbar

Geniet na een dagje skiën van een heerlijk koud drankje direct aan de piste in de Schirmbar. Tot aan het begin van de avond kun je hier zitten om vervolgens naar een van de vele andere après-ski gelegenheden te gaan.

Viehhofstrasse 10

Fritzenwalner Schirmbar

Schirmbar Fritzenwalner in Kleinarl is een erg gezellige après-ski bar voor zowel de lokale bevolking als de gasten. Met een lekker drankje in je handen ben je op het juiste adres want hier wordt uitgebreid feest gevierd en zie je hoe gezellig deze schirmbar is. Ook heeft deze après-ski bar het voordeel dat je op loopafstand van je accommodatie bent.