zomer bergen

Ontdek alles in het Salzburgerland!

Zien en doen

Naast wandelen, mountainbiken en fietsen biedt Salzburger Sportwelt afwisselende en spannende activiteiten voor een leuke zomer. Of je nu op vakantie bent met familie, met je vrienden, met je partner of alleen, er is een breed scala aan activiteiten, zowel sportieve als aangename en ontspannende activiteiten. Je zult je in de zomer niet vervelen in Salzburgerland. Er zijn mogelijkheden om onder andere te raften, Nordic walking, vliegvissen, paardrijden, tennissen, golfen en nog veel meer.

Klimmen

Prachtige uitzichten boven op de top wachten op je. Salzburger Sportwelt biedt tal van goed beveiligde klimroutes voor klimmers van alle niveaus.

Je kunt klimmen op een hoog touwenparcours maar ook in de mooie natuur van het Salzburgerland. Klimmen op de steile rotswand is een geweldige ervaring. De enige beperking in de Salzburger bergen is je eigen vermogen. Wil je eerst een voorproefje van wat je te wachten staat? Test je vaardigheden op één van de hoge touwenparcoursen. Beginners en jongere klimmers kunnen bijvoorbeeld in het indoor klimcentrum in Wagrain de basis van het klimmen leren of op de rotsen in de Hof Alm.

Salzburger Sportwelt heeft veel actieve en ontspannende activiteiten voor jong en oud maar ook voor beginners en gevorderden. Wees gewaarschuwd want deze uitdagende sporten kunnen erg verslavend zijn.

Klimmen