Zwemmen

Salburger Sportwelt heeft een breed aanbod aan zomerse water activiteiten. Een verfrissende duik nemen in één van de moderne zwembaden of in de kristalheldere wateren van de bergmeren mag dan ook niet ontbreken. 

Vermaak voor de kids gegarandeerd!
Vermaak voor de kids gegarandeerd!

Je kunt na een heerlijke wandeling in de bergen of een fietstocht de dag afsluiten door lekker te gaan zwemmen met het hele gezin. In Eben in Pongau kun je wandelend of fietsend van de natuur genieten om daarna een duik te nemen in het zwemmeer. De Salzburger Sportwelt heeft voor ieder wat wils.

In het Filzmooser Park beleef je ongetwijfeld een leuke tijd. Een binnen- en buitenbad, een funcourt, kinderspeelplaatsen en een Wellnessgebied staan garant een geweldige vakantie voor groot en klein. Het zwembad "Wasserwelt Amadé" in Wagrain biedt een geweldig plekje in het 900 m² zwembad. De meren in Flachau, Reitdorf en de Flachauwinkl zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Voor de jonge "waterratten" is er een grote speeltuin op beide meren. Andere natuurlijke meren in Salzburger land zijn het Zauchenmeer, het Jägermeer en het Tappenkarmeer.

Badmogelijkheden van de Salzburger Sportwelt zijn: