Zomer bergmeer

Zwembaden en zwemmeren

Zwemmen

Salburger Sportwelt heeft een breed aanbod aan zomerse water activiteiten. Een verfrissende duik nemen in één van de moderne zwembaden of in de kristalheldere wateren van de bergmeren mag dan ook niet ontbreken. Je kunt na een heerlijke wandeling in de bergen of een fietstocht de dag afsluiten door lekker te gaan zwemmen met het hele gezin. In Eben in Pongau kun je wandelend of fietsend van de natuur genieten om daarna een duik te nemen in het zwemmeer. De Salzburger Sportwelt heeft voor ieder wat wils.

Recreatiebad Wasserwelt Amadé Wagrain

Het zwembad "Wasserwelt Amadé" in Wagrain biedt een geweldig plekje in het 900 m² zwembad. De meren in Flachau, Reitdorf en de Flachauwinkl zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Voor de jonge "waterratten" is er een grote speeltuin op beide meren. Andere natuurlijke meren in Salzburger land zijn het Zauchenmeer, het Jägermeer en het Tappenkarmeer.

Bezoek website

Zwemmen

Zwembaden en zwemmeren regio Flachau

Badeseestraße 321, 5531 Eben im Pongau

Zwemmeer Eben im Pongau

Het avontuurlijke zwemmeer in Eben im Pongau bestaat uit een grote waterglijbaan, kinderbad, speeltuin en restaurant. Het meer biedt niet alleen veel plezier voor de kleintjes, maar ook een ontspannende afwisseling voor de volwassenen. Met een ruime ligweide is dit de perfecte plek om een ​​paar zonnestralen op te vangen.

Parkplatz, Kirchboden, 5602 Wagrain

Recreatiebad Wasserwelt Amadé Wagrain

In recreatiebad Wasserwelt in Wagrain is zwemplezier voor jong en oud. Met verschillende waterglijbanen, spannende waterattracties en een culinaire omweg naar het openluchtrestaurant (zomer) ronden een heerlijke dag bij het zwembad perfect af.

Badweg 5, 5600 St. Johann im Pongau

Zwembad St. Johann im Pongau

Bij buitenzwembad St. Johann im Pongau ben je op het juiste adres als je even lekker wilt afkoelen, met duikplanken, startblokken en een glijbaan is dit the place to be voor het hele gezin.

Obere Marktstraße 70 - Altenmarkt im Pongau

Therme Amadé Altenmarkt-Zauchensee

Dompel jezelf onder in de thermische spa-ervaring Bij Therme Amadé! De indrukken zorgen ervoor dat u tijd met uw gezin wilt doorbrengen en op zijn best wilt ontspannen.

23 km v.a. Flachau

Jägersee

De Jägersee in Kleinarl is een prachtig meer met een goede ligging. Veel toeristen komen hier graag om een rondje te wandelen met het gezin of om een duik te nemen in het verfrissende water, ook is het erg geliefd bij de mensen om te gaan kanoën.

5 km v.a. Flachau

Reitecksee

De Reitecksee is een mooi idyllisch klein zwemmeer, perfect voor gezinnen met kinderen. Zacht glooiend, leuke speeltuin en grote weide om te ontspannen. Het water heeft mooi natuurlijk water en bij alles is dit een geweldige plek om te ontspannen.